Sekretesspolicy

Expressnus arbetar för att din integritet skall vara skyddad när du använder dig av vår webbshop. Vi har därför tagit fram en policy för hur din personliga information behandlas. Innehållet i denna policyn kan löpande förändras och därför bör du läsa igenom den igen när du besöker vår webbshop nästa gång.

Om du inte vill godkänna vår sekretesspolicy ber vi dig vänligen att inte använda den här webbshoppen.


Personuppgifter

Vi tar ansvar för alla personuppgifter - så som namn, adress, epostadress och födelsedata - som du lämnar till oss vid registrering av konto. Uppgifterna lagras och behandlas i Sverige. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL).


Varför samlar vi in uppgifter?

Genom att lämna dina personuppgifter ger du ditt samtycke till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig av Expressnus samt för att kunna tillhandahålla nyheter och andra tjänster.


Vem får ta del av personliga uppgifter som du lämnat? 

Vi förmedlar, säljer eller byter aldrig dina uppgifter till tredje part för marknadsföring utanför Expressnus. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används enbart för att uppfylla Expressnus:s åtaganden gentemot dig så som leveranser av beställda varor.


Hur länge lagras dina uppgifter?

Dina uppgifter lagras bara så länge som krävs för att utföra våra tjänster, eller så länge som föreskrivs i lag.


Cookies

Utöver den information som du uppger vid ett köp, när du anmäler dig till nyhetsbrevet eller i samband med andra tjänster, använder webbshoppen cookies. En cookie är en liten textfil som vid besök på Expressnus.se sparas och vid ett senare besök, hämtas från, din dator, mobil eller surfplatta. Expressnus använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök på Expressnus.se. Vi använder inte cookies för att lagra personlig information eller för att lämna ut information till tredje part.


Du kan enkelt radera cookies från din dator, mobil eller surfplatta via din webbläsare. Du kan välja att stänga av cookies helt, eller att få ett meddelande varje gång en ny cookie skickas till din dator, mobil eller surfplatta.

Observera att om du väljer att stänga av cookies kommer du inte att kunna ta del av alla funktioner i webbshoppen.


Ändring och uppdatering av sekretesspolicyn

Expressnus.se strävar efter att kontinuerligt uppfylla kraven för skydd av personliga uppgifter. Om du har frågor om eller kommentarer gällande vår sekretesspolicy eller om hur vi använder dina personliga uppgifter är du välkommen att kontakta --här--